Ajoneuvoverhoilu

Teemme ajoneuvoosi uuden, laadukkaan ja tyylikkään sisuksen tai korjaan vanhan verhoilun alkuperäisillä materiaaleilla.

Verhoilutyöt teemme sinun tarpeidesi mukaan. Kysy tarjous oman ajoneuvosi verhoilusta!

Autot, mopoautot

Verhoiluta penkit, ratit, koetaulut, oviverhoilut, matot ja kattoverhoilut juuri niihin sopivilla materiaaleilla.

Teemme verhoiluja kaikenikäisiin autoihin ja mopoautoihin. Helpota omien haaveidesi tai toiveidesi toteuttamista jättämällä verhoilut meidän tehtäväksi.


Moottoripyörät, mopot, moottorikelkat, ruohonleikkurit, mönkijät

Paranna ajomukavuuttasi korjauttamalla ajoneuvosi istuin sään- ja pakkasenkestävillä materiaaleilla.

Ajaminen on nautinnollista silloin, kun istuin on loistavassa kunnossa, eikä sen olemassaoloa tarvitse erikseen miettiä. Jos sinun ajoneuvossasi näin ei ole, niin ota yhteyttä meihin ja laitetaan ajoneuvosi istuin kuntoon.


Traktorit, trukit ja muut työkoneet

Verhoiluta ja korjauta työkoneesi istuin tai muu verhoilu. Uudistettu ja korjattu työkoneen penkki tekee työnteosta huomattavasti mielekkäämpää. 


Asuntovaunut ja asuntoautot

Uudista matkailuajoneuvosi sisustus osittain tai vaikka kokonaan uusiksi. Verhoilemme penkit ja patjat uusiksi, teemme verhoja, sisustustyynyjä, päiväpeitteitä ja muita toimivia ratkaisuja asuntoautoosi tai -vaunuusi.


Veneet

Hanki veneeseesi uusi vettä ja uv-valoa kestävä kuomu sekä uudet kustomoidut istuimet, patjat, petauspatjat, päiväpeitteet ja sisustusverhoilu.

Korjauta kuluneet verhoilut uudenveroiseksi tai muuta veneen sisustus itsesi näköiseksi. Omaa silmää miellyttävässä veneessä on mukava viettää lokoisia kesäpäiviä.


Huonekaluverhoilu

Tarvitsetko kotiisi tai työpaikallesi uutta ilmettä? Autamme sinua suunnittelemaan huonekalusi verhoilun toiveidesi mukaan sisustukseesi sopivaksi.

Sohvat, nojatuolit, rahit

Verhoilemme kotien ja julkitilojen istuimet ja muut kalusteet ammattitaidolla. Autamme sinua valitsemaan kohteeseen sopivat materiaalit. Valinnassa on otettava huomioon mm. väri, kuosi, valon- ja kulutuksen kesto, puhdistettavuus ja paloturvallisuus.


Työtuolit ja asiakastuolit

Piristä työhuoneesi ilmettä uudella työtuolin verhoilulla. 


Sängynpäädyt, sisustustyynyt, irtopäälliset, päiväpeitteet, sisustustaulut, patjojen päällystykset

Teemme myös muita sisustustuotteita kotiin ja työpaikoille.

Suunnitellaan yhdessä sisustukseesi sopivat ratkaisut kotiisi. Meiltä saat yksilöllisillä mitoilla tehdyt tuotteet juuri sellaisena kuin itse toivot.

Luodaan yhdessä työpaikallesi sellainen sisustus, jollaista ei muilta löydy. Kauniisti sisustetussa työympäristössä on inspiroivampaa ja motivoituneempaa työskennellä. Nostetaan siis työpaikkasi työtehokkuus uudelle tasolle sisustuksen avulla!


Tarvikemyynti

Meiltä voit myös ostaa tai tilata materiaaleja itse toteutettavaan verhoilutyöhön. Verhoilukankaat, pehmusteet, vanut, vetoketjut, tarrat, kuminauhat, pp-nauhat, liimat.

Ota yhteyttä ja kysy tarvitsemiasi materiaaleja. Autamme mielellämme oikeiden materiaalien valinnassa.